siapakah guru?

mereka yang mampu merubah fikiran orang lain tanpa perlu paksaan.

Tuesday, April 21, 2009

rumah..manis...rumah....

mood : suam suam hepi
lokasi : mana lagi port best....dpn tv r wei...tgk belu jom

kenapa saya suka rumah saya?
~sbb rumah saya best..

kenapa saya suka rumah saya?
~ sbb jambanmate saya yg seksi suke mngemas umah saya....dia slalu kemas bilik saya...saya suke bliau jua

kenapa saya suke rumah saya?
~sbb dia slalu masak ketika saya lapar.....

kenapa saya suka rumah saya?
~ sebab rumah saya ada mee sedap....

30 minit sblum entri ini ditulis....

budak cun : fi, ko rasa x apa aku rasa?
housemate : iye ke? apa kata ko masak?
budak cun : ko ingat aku gitau ko aku lapar ni sbb aku nk masak ke? paham2 jela....tugas ko disini...
housemate : citt....

see? sbb itu la saya suka rumah saya, sebab fifi slalu akan masak utk saya....qieynah heart fifi....

pic is taken after BEL test in Dewan Raja Muda Musa in Sec 7


oh ya...selalu orang mintak no fon bliau (merujuk kpd housmate)...tp demi mhormati privasi bliau, saya tidak pernah simply give it away, but if u all sudi kasi 100 henggit, maka saya x akan teragak2...(sori fi, aku tgh broke skunk)

apa yang saya sedang makan?

~of kos la mee sedap...bukan buatan amarika...dan murah...

ngeh3, info terbaru...ibrahim rakan sekolah lama saya sgt seksi....

yg benar2 anggun berbaju merah tatkala BEL test,

~~qieyna anggun~~

9 comments:

lilylala said...

umah mu kat ne??
ak nak g umah mu skali..
msk ke ak deh...
hoho

qieynah said...

hahaha....cakap saje buleh la.....dah brape kali raye, mu xpnah pon mari...hukhuk...btw..uma aku kat s alam..ss 17

alang said...

Apasal aku tgk dak baju merah tu mcm nak jatuh ke belakang je. Sib ada pagar. Klau tak...hehe.

qieynah said...

sbb baju merah tu kan hot....sbb tu bpura2 jatuh, maka nnti akan rmai manusia yg dtg nulong...especially lelaki2 uitm

JASA said...

tak pe kan say follow blog ni...tak fobia dengan org hensem kan?

alang said...

depan tv n ajak org tgk blu? citer apa itu.hehe

qieynah said...

to jasa: xpnah fobia ngn lelaki hensem, malah obses...haha..ok2..saya pon follow blog saudara

to alang aka zaim : belu stands for blue ocean...masa kecik aku sbut belu oshyen

alang said...

hehe.Ooo. Ingat citer ape la tadie. nway, best gak cite tu.

qieynah said...

sbb best la aku nunton...