siapakah guru?

mereka yang mampu merubah fikiran orang lain tanpa perlu paksaan.

Thursday, April 16, 2009

haish.....tagged lagi...

mood: boring smpai tahap jwab tagged

to asz with love, sori ek aku peram smpai suku tahun....

1) Copy badge "2009 Cute's Blogger Award" at my blog . 2) Link/Ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda. 3) Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag). 4) Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda. 5) Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah ditag.

1- badge cute's blogger award....*ni bleh dikira badge x? boleh la..xder dezain

2- asz- sleepy head yg xpnah blanje aku kfc...

3. 10 fakta - sakinah merupakan seorang pelajar yang berdedikasi terhadap peranannya di                                  sekolah ( ini komen dari cikgu noraidah-matematik) 

                    - well adapted with 3 Cs quality, cantik, comel dan cun.

                    - sgt menyenangi ice skating dan restoran sri bidara di bdr sunway.

                    - sgt meminati awal ashaari dan jamal abdillah, most of all...MAWI

                    - suka memaki hamun, tp hati gua sgt baik..*tnye cekyam kalu xcaye

                    - tidak menyukai subjek LITERATURE- pe pekdah kaji karya kafirun yg dah mati?

                    - agak tidak menggemari lagu indonesia...ada jgak lagu yg best...

                    - bercita2 mau kawin di bawah pedang, nmpaknya cita2 itu makin mustahil..sigh

                    - kereta idaman - chevrolet aveo

                    - sangat suka BERKARAOKE...

4- hah, anda di tagged...

     -  pooh sester

     - farah asrin tesl kat melaka

     - etiey sahabat jauh di uia

     - lily lala 

     - sape lagi ek...haaaa cik pana kita .....

* sangat tidak menggemari tag...

                   




 

 


3 comments:

wann said...

tggu r setahun dua lg..lalala~

hehe

qieynah said...

xpe, aku pon tunggu 1/3 tahun baru nk jawab

etiey said...

aiyokk..i was tagged~ walopon ak cm x bpe nk phm ngn tag mu ni tp xpelah.ak cube demi qienah yg cun.auuwww ;>