siapakah guru?

mereka yang mampu merubah fikiran orang lain tanpa perlu paksaan.

Sunday, April 12, 2009

bila ibu mengandung berbicara...si mulot herot pula suka berdusta

lokasi : setiaku dihadapan tv

mood : sangat energetic sehingga terlupa untuk mandi

maka aku sengaja buat review pasal abp bh ni....xder keja smntara tnggu iklan...

1. kehadiran kak nita amat mantap...opening yang buat aku menari bersama...ai laikkkk

2. lisdawati n husband yg berlawak lucah...habisla ko masuk diganyang dek zubir berbibir sexy..

3. mawi...love u....kina heart mawi...ekin....ko buat aku kechiwa....*ubai gersang seyh dgr suara ekin...

4. kmnculan lisa surihani, fizo omar n farid kamil lasum xmnyengat*farid, ptongla rmbu, kamu langsung xhensem dgn hairstyle begitu...., seb bek ada farah asyikin ngn lagu hello....

5. ada iklan hugo boss...iklan pati ayam brands yg ada muka dafi.....ibu gajah lam iklan airwick dan cabaran rasa isotonik(revive)

6. bintang idola berita harian...apakah??? nazatul farahin...ini ikonnye

7. nabil menang raja lawak lagi...ilang gugup jappp

8. jawa rangers rawk..hah cekyam, syafik..bila lg nk join? ~ time ni kristal nyanyi duet ngn... pergh L.Ramlee besh (ayahku kawen lagi)

9. zizie izzette sangat haute....tp kenapa rosyam yg mng utk pelakon tv popular? xske...*fakta ini xmenarik

10. PLKN bagi pelepasan kat Diana Danielle utk ke AJL...hurm, wajarkah??? pape pon Dynas yg menang...i jeles sama Dynas, ala...Dynas xdtg...

11.kehadiran hujan lngsung tidak menghepikan kerna diluar sana hujan tidak henti2 membuatkan aku menjadi makin malas mau mndi....

12. ada iklan nescafe, tesco price cut, tmstreamix, dumex*perut selesa simanja ceria..smpat lg iklan kami anak malaysia

13.que haidar n linda jasmine...eyark....sayang2....jap, nk muntah...kumpulan n duo pop...muh...zeri mesti suke..chery ledi pon suke sbb drummer hensem

14. apa? maya karin???sunggoh xkusangka....pdahal plakon filem yg digemari adlh lyanan jasmay....

15. wawawawa.....nabil bintang paling pop thun ni....siap peluk bagai ngn irma hasmie...xley blah bercinta ngn artis..haih tuah badan ko nabil bawak balik grand livina...i heart nabil....

16..lagi meletup ngn closing...faizal tahir ngn new hair cut...sunggoh aku x cam..makin hensem laki org ni....

17....overall best except adlin aman ramli yg slalu buat lawak yg aku malas nk layan...syarifah shahirah rawkssss....aku nk ngndung gak? sape sudi ngndungkan aku????*soalan kontroversi jap.

ps: abp bh tahun ni stakat ok je la....aku jadi pngacara ngn nabil...konpem best wa ckp lu....

sekian:

qieynah nana yg gila publisiti....

4 comments:

lilylala said...

ak suka sama nabil!!!

qieynah said...

nabil suka sama aku..dia blakon je ngn irma hasmie tu...kasi jeles sama farid kamil

p.a.n.a ★ ใกใ‚ƒใ‚“ said...

pelepasan pkn tu kite anggap je cam die dpt p interbiu masuk kolej..

nabil mane ni yg belakon ngn irma?

lisdawati ngn husband belawak lucah ap?

rosyam nor mane ade byk belakon da skg..kalo kua muke die pon sbb cite tu cite ulang2 kat tb..

ni ak tnye ni sbb ak tak tgk..
so kina, pls justify...hoho

qieynah said...

nabil raja lawak la....yg bibir tebal ngn telinga gabak tu...tp hensem...nmpak sngt irma hasmie ni just after his money

fauzi nawawi ckp pasal, dulu dia trjun dr atas ke bwh, tp pas kawen lompat dr bawah ke atas....haisyhhh, aku suci la..

betul tu, aku dah xberapa minat ngn rosyam, lakonan dia klise n streotype, xder kelainan lasum...