siapakah guru?

mereka yang mampu merubah fikiran orang lain tanpa perlu paksaan.

Tuesday, April 14, 2009

entri yang agak lucah buat aku....(kerana aku suci)

mood: confused dgn mata juling...

lokasi :tmpat standard, dpan tv smbil tgk iklan...

got one call from one of my besties...

fren :  hello, ko free x mlm ni....jom tgk movie

cherry lady yg anggun : hurm....nk ikut...tp skarang aku tgh 'jimak la wei...

fren : hah??

garu pale jap....

mklumla dah akhir sem, keadaan kewangan agak tidak memberansangkan...so, aku tpaksa berjimat..*smbil  berkira2 ke dapur, nk masak jap....

7 comments:

p.a.n.a ★ ちゃん said...

lol..maka fren ko tidak dapat berucap seribu kate??

Jack-O said...

ahaha. same la kot dgn buah 'pele'. aku ingtkn buah mempelam itu.
haih. seribu bahasa mbawa seribu makna. teng teng..

qieynah said...

pana : haha, speechless bak kata omputih...tp ofkosla aku justify balik guna proper bahasa melayu

jack O : bahasa jiwa bngsa, tp isu ni agak subjektif...cam lagu Agnes Monica...tp Allah peduli tu best except the last part masa dia sbut Jesus...

p.a.n.a ★ ちゃん said...

aku tak pahm tang agnes monica..???

qieynah said...

iyela....kat sane kan Allah itu nama tuhan utk sume agama, tp kat Msia, Allah itu untuk islam shaja..ada ngerti?

alang said...

ooO. Ko ni pandai memasak jugak eh.hehe. Nway,klau aku pun terkedu dengar ayat tu.hehe.

qieynah said...

c the leg la bro....terkedu apakah??? hakhak