siapakah guru?

mereka yang mampu merubah fikiran orang lain tanpa perlu paksaan.

Friday, September 18, 2009

sebab saya suka berparti...

lokasi: Flaming Steamboat bandar Sunway
mereka yang terlibat : puak sester yang berada di UiTM, UM,UKM,Sunway Uni, Monash Uni, HUKM, dan mereka2 yang berada sekitar Lembah Klang. Plus UTP, UMT, dan UMP...woh jauh set mung mari!!!

kenal x steamboat? soalan xboleh belah...sekeh je pale anak mat zaki neh. dah lama nak buat entri ni, tapi asek takder mase sbb berterawikh oh bukan...inilah xtvt steamboat....definisi secara aksi....xtvt ini langsung tidak mengghairahkan apabila hanya anda seorang sahaja yang beraksi tanpa teman-teman disamping anda.

sekalung tahniah buat teman-teman yang berjaya menjayakan xtvt berbuka puasa bersama-sama genV sesterians. batch kita kan gelabah gila selalu buat reunion tak kira dimana anda berada! sangat terharu apabila teman-teman dari MMU dan terengganu berserta seorang rakyat dari pahang sanggup berjuang datang..sungguh semangat ya anda! cuba kalo aku suruh korang semayang terawikh..ye ye a je!!!

bermula dari 2pm, kitorang dah mula berkumpul dengan aktiviti jumpe rakan-hoh lama xjumpe lantas terkinja-kinja melompat smbil berpelukan sehingga menjengkelkan para mata yang melihatnya. kemudia buat xtvt spontan secara somersault di sunway pyramid
berposing, bertangkap gambar, berjerit dan berlompat...mcam sakai kemudia berpeluh lantas bersopan bila masuk lif....
mencoret kata-kata sayang!!!jerawat sebutir nampak??? sampai sekarang ada, tak paham dengan hormon sendiri.
kat skola dulu, wajah2 ni memang aku elak nak tengok. takut kena dakwah....dari kiri baizura, zathi aka kak bad, sha dan enink (ceh, enink aku xtakut pon)

dalam boat ada mee.....janji muka aku je yang ado!!!!
hoh, mat bong aka sepu buat pertama kali pegang DSLR!!!
kapel dari sekolah, tatkala ikatan percintaan kapel2 skola yang lain putus di tengah jalan, mereka masih lagi utuh bersama...bila nk break up wei??? ni first time aku makan ngn AZRI tp tak duduk sebelah dia sebab ada INTAN, kena jaga perlakuan sket. INTAN kan garang grrr grrr...aku makan memang takder soul, dan aku percaya AZRI jua begitu. haha....kalo makan sebelah AZRI, memang kami akan saling meludah makanan antara satu sama lain...eratkan perhubungan kaedahnya...
turn INTAN solat mghrib, finally kami ditemukan jua....hah, buat donno jer muka ko ek!
ahli gimnas sester!!! eh bukan2...set bola baling yang jadi juara KUALA TERENGGANU tahun 2004 dulu kan? kan? kan? sape striker??? ofkosla yang bertudung paling striking tu kan? kan?
lepak sampai lebam...sahur kat mekdi cheras...pastu AZRI buat2 lupa nak isap rokok lepas waktu IMSAK, nasib baik aku menjadi Ustazah sebentar....
dah itu aje! kami gedix nak ucapkan selamat hari raya Aidilfitri kepada Ayahanda Sester, Cikgu Jamil, Ustaz Awang dan para guru sekolah menengah sains kuala terengganu. Ailabiu SESTER abadan abada!!!

3 comments:

Yoda said...

Hello! Juz blog hopping...

Have a nice day! =)



-Tom @ Mad Tomato

Don Yoo said...

wrong way of holding a chopstick!Please check up my blog (donyoo.blogspot)under the topic "chopstick" for a proper method of holding and using the chopstick...
TQVM

qieynah said...

hohoho.....thanx for the drop...
wrongly hold? erm....maybe i shud sharpen my skill...thanx...