siapakah guru?

mereka yang mampu merubah fikiran orang lain tanpa perlu paksaan.

Friday, September 4, 2009

good bye sayang

lokasi : perkarangan lumayan Apartmen
watak utama: perempuan yang kecewa hatinya
lelaki yang mempermainkan hati wanita

time frame : 4pm-5pm
jurukamera : farah aainaa (olympus)

dari awal aku dah tahu sang lelaki sudah dimiliki, namun aku tak pernah berputus asa, apatah lagi beliau seringkali memberikan tindak balas yang positif. seringkali sang lelaki menaburkan kata-kata manis dan janji-janji palsu, namun si wanita yang lembut hatinya sentiasa terpedaya dgn aneka tipu daya.

hari demi hari, minggu berganti minggu seterusnya membawa ke satu hari yang pasti....
si wanita sudah tidak dapat menanggung beban di dada, minta untuk dilepaskan...tapi si lelaki mendakwa cinta kami masih boleh dipertahankan....namun persoalannya...sampai bila???

adegan drama sesi meluahkan perasaan adalah seperti berikut :
si wanita sudah tidak mahu dilukai, disakiti, dan diperdaya lagi....meminta penjelasan dan ingin membawa haluan sendiri...

situasi semakin tegang apabila sang lelaki tidak mahu memutuskan perhubungan tersebut. si wanita lantas tidak dapat menahan diri....langsung memalingkan wajah, atas dakwaan sudah tidak mampu melihat wajah lelaki tersebut...dan akhirnya....si wanita meninggalkan lelaki dengan ucapan , "selamat tinggal sayang! "


kredit to: farah aainaa....

10 comments:

z a w a n i b a d r i said...

LOL!
it's real?
sbb kinah senyum di gamba yg last skali :p
btw, mcm norman and abby abadi da ;)

Moja Amin™ said...

KAU MEMANG MANTAP, KINAH!

Abby Abadi betul ah! Go Kinah!

Nadzrah said...

perghh!! mantap!
cam bley wat muvi plak

p.a.n.a ★ ใกใ‚ƒใ‚“ said...

muahaha!!
pastu cam adegan radhi oag ngn bini die kat lua mahkamah syariah!!!

bulan pose ni, mesti berbaek suami isteri..nant susa nk decide nk balek mane raye nant..

word verify is SESORG..
npknye, ko mmg sesorg slps ditingglkn si lelaki

cekyam said...

ap ni dowk? ni kisah benar ke? hahah~ cool gile. aku mau tau cite selanjutnya!!

anyway, word verification ; ingeri

ingeri
i ngeri
I NGERI NOUX!

qieynah said...

wani dear, snyum dalam tangisan lagi perit dan pedih.

moja,agak2 aku ada bakat pegang watak mak som dlm hikayat putra sazlan x?

nadz, aku nak blakon nanti, sudikah ko menjadi pelakon pembantu aku?? ala2 kawan paris hilton gtew...auwwwwwwwww

pana, radhi??? perh, yang tu aku xleh challenge dowh...kdang2 word verification profile aku mmg memahami apa yang aku rasa skarang...huhuh

cekyam ku sayang, citer selanjutnya, ko kenala langgan mustika channel kat astro....

cekyam said...

haha. takde2! aku nk yg exclusive!

qieynah said...

mahukan yang lebih exclusive??? tunggu...........

Fara.Da.Sen$ei said...

kekeke~
i likeeeee!!!~
hahhaa..
story line yg agak syahdu d c2!
ahakx2!! ;)


nota kaki: sila perbaiki name misz olympus itu as 'farah ainaa' ouhkayy~ eja btol2 yunk! ngee~

qieynah said...

hoh!!! baiklah farah ainaa...lain kali buat la lagi candid2 nih, kang dah termake up story..... terkejut aku tgk ada gmbar ni lam folder, bila ko amek gmbar bnyk2 camni....