siapakah guru?

mereka yang mampu merubah fikiran orang lain tanpa perlu paksaan.

Tuesday, September 8, 2009

edisi bergelak ketawa di tengah malam....

balik dari puchong tadi, gua dah enak dibuai mimpi, mimpi tengok konsert katy perry kat las vegas....tapi apesal part korus asik berulang-ulang??? naik menyampah den....

owh, rupa2nya itu ringtone henset mahal gua, ada kol daripada member baru gua....nama dia...jeng3...(nama=rahsia)

mula2 kol, dia xkasi salam...peh, baik punya adab kan???? gua dah hangen....tgh tido ada kutu rayau kol tgh malam buta, potong stim mencari keberkatan bulan puasa betul la....nama kutu rayau terpaksa dirahsiakan kerana dikhuatiri penulis bakal disantau...

rupa-rupanya perbualan kali ini( kali kedua) merupakan salam perkenalan versi gelak ketawa berbanding yang versi jahiliah dolu2....hahaha...aku dah mereng!!!

xabes gelak...kan ke aku dah kata jgn kaco aku time tido, lagi2 kalu tgh mlm, aku memang cepat blurrr....kepada mereka yang masih belum mengenali siapa aku yang sebenarnya... meh cheq nak gitau....

aku bukan la superman
aku juga bisa nangis
bila kekasih hati
pergi meninggalkan aku

ayahku selalu, berkata padaku...
laki-laki tak boleh nanges
..................

cait, gila poyos amek lagu the lucky laki...

owh....di entri ini, sempena nuzul quran ini juga, penulis yang cun melecun ingin memohon ampun kepada mereka yang pernah disakiti...dikasari secara aqli mahupun fi'li...auwww, mari berbahasa arab dengan ustaz zamri yang hensem...

okeh2, serius mode activated.............................

kepada kawan baru saya, saya minta maaf ye....ni tulus ikhlas ni minta maaf and ampun tau...
siap secara online lagi..,,oit kinah, kenapa minta maaf, apa dosa ko???antara kesalahan paling ketara ialah :
  1. tanpa soal selidik, aku letak status kawan baru ini sebagai repeater....oh, correction...dia bukan repeater, dia just extend!!!! maaf ye kawan sebab terlalu percayakan khabar angin.
  2. nama yang diletak dalam entri sebelum jua agak keterlaluan...dah la silap eja...mana la gua tau nama penuh, dah dpat dari orang lain pun memang ejaannya begitu....
  3. kutukan yang diberikan agak melampau....sape tak kenal aku?? kalo mgutuk xsah kalau xkaw2.
explanation di sini:

  1. ok, aku mengaku disini bahawa entri seblum ini agak melampau, tapi mana gua tau, orang di sana sengaja nak mengetest gua....xtau ke gua ni jenis menggelabah baik punya.
  2. semasa waktu kejadian, mood gua memang tak berapa baik, so bila ada orang yang test2 gua time ni, memang wrong timing la brader...wawawa....gua pon gelak bila baca balik...tapi itula...nama pon belog kan???? tempat mengepreskan rasa hati kan? kan? kan???
  3. ok2, harap kepada sesapa yang baca belog ini, sila jangan gelabah seperti empunya blog ye, anggap je entri seblum ni hnyalah entri berbentuk usikan manja...
so, saya dah minta maaf secara terbuka in this very blog, so no hard feelings ok!!!

ps: lain kali, jgn la usik i lebih2 tau....i kan cam scratchy cat....miauwww...gedix nak mampus, jentik telinga i, terus i cakar-cakar muka you...

lain kali jugak, kalau nak bergurau, gitaula awal2....

2 comments:

z a w a n i b a d r i said...

entry sblm ini yg entry abby abadi ke?
bgus la da berbaik2 :)

qieynah said...

hahaha, bukan la wani...entri sblum entri abby abadi...