siapakah guru?

mereka yang mampu merubah fikiran orang lain tanpa perlu paksaan.

Tuesday, September 15, 2009

perkara yang saya suka tentang creative writing class...

  • saya suka kelas creative writing...
  • saya suka sebab kelas selalu kensel tanpa perlu ada kelas gantian
  • maklumlah, pensyarah saya yang bernama Rohayate Pettigrew itu baru sahaja dapat offer jadi CEO kat mana entah.
  • saya suka kelas creative writing sebab minda saya tidak perlu berkerja keras membaca nota...mahupun mendengar bebelan pensyarah...tengok saja apa yang saya buat ketika kelas beliau....

'fashion boutique ' game menjadi kegemaran saya, terutama dibulan puasa...
Puan Yate berada di hadapan dengan beranggapan saya mengambil kesemua nota2 beliau lantas berasakan saya lah pelajar paling anggun dan berdedikasi di dalam kelas....sekian terima kasih

kalo bukan bulan puasa, saya lebih menumpukan perhatian kepada aktiviti mengunyah kerepek ubi bersama sahabat...

selamat hari raya...semoga ketemu sama lailatul qadar yang diimpikan ye kawan2!

5 comments:

daruma said...

wahaha jahat gile ko

z a w a n i b a d r i said...

wah ak tau kesah ini :p
ak hasut apis suh bli laptop kecik supaya die pun bole ikut jejak langkahmu cik qienah!
maju la kelas kretip writing tuk semua!

p.a.n.a ★ ใกใ‚ƒใ‚“ said...

die ni aja lagi kretip raiting tak nexsem?
ak nk masok class die la kina..
nant ley maen game sushi butik!!
hehehehe

qieynah said...

afiq: xsangka ko bace belog aku, gila indie belog aku....hahaha
wani: pakat duit rmai2 beli laptop kecik lagi bagus, blh gilir2 main di lain kelas jua...contoh kelas...Mdm Shiha n Dr Fathawi..
Pana: aku rasa next sem dia xngajar dah, dia memang nk resign, tp ni kan tgh sem, mana leh resign sesuka hati....
PANA, selamat hari raya, ailabiu...

fairuz said...

salam ...

i'm an ex-student of miss yate from PPP/ITM TESL, Section 17. do you know how to contact her? do you have her email address or FB?

pls do help, if you know her contact details. fyi, we're compiling contact information of our old lecturers to invite to our gathering.

thanks!

/fairuz (fairuza73@yahoo.com)