siapakah guru?

mereka yang mampu merubah fikiran orang lain tanpa perlu paksaan.

Tuesday, August 18, 2009

kenduri kawen ...sila datang

usai je akad nikah, terus aku salam dia. dalam sekelip mata, status aku dah berubah. aku dah jadi isteri orang.Maaf buat semua teman yang mana tidak dijemput, jangan risau sebab pasti akan majlis resepsi. semua masih dalam perancangan. abah kata utamakan yang penting dulu. nanti bila kami dah ready, aku dah abes exam semua, boleh la nak buat majlis resepsi kat hotel boulevard tu. maka, korang memang xder alasan untuk tidak datang tau.

erm, untuk majlis pernikahan ni, kami pilih pkaian serba putih rekaan den wahab. Baju kurung ni memang aku dah aim sejak aku mula-mula sampai shah alam lagi, masa first time masuk SACC mall. untuk kenduri nikah ni saje, abah jemput saudara2 terdekat je, sebab short notice la katakan. sang suami pulak busy asek ulang alik ke jordan. My husband btw banyak buat kerja outstation, so no prob la for me as i am a student. tak banyak sangat komitmen kena hadap hari-hari.

jeng jeng jeng....ni bab malam pertama, ni yang buat aku syok ni....nak cerita ke tak ek?? oleh kerana kepenatan, aku memilih untuk terus tidor selepas solat maghrib dengan harapan dapat la aku bangun dalam tengah malam. aku siap pesan lagi kat sang suami supaya kejutkan aku untuk bangun nanti...so, aku pun terus terlena dibuai mimpi

nak tau apa nama sang suami????

esok la aku citer, janji majlis resepsi aku nanti datang tau!!!

4 comments:

p.a.n.a ★ ใกใ‚ƒใ‚“ said...

nama sang suami;

remy ishak..

ak halalkan~


word very;wally

qieynah said...

wah....langsung xkasi can kat aku!!! tahit la ko pana.

fetty bom bom said...

ni bebtol ke memain?

qieynah said...

nantikan la sambunannya..sorry fetty xsempat nk jemput ari tu, nanti mjlis reception, aku pastikan nama kau on the list