siapakah guru?

mereka yang mampu merubah fikiran orang lain tanpa perlu paksaan.

Tuesday, May 5, 2009

PTE stands for what???

mood : terasa amat mau setadi.....gangguan mental skejap...

well, me supposed to struggle wit my PTE notes and past year paper collection..things go wrongly by time when i feel extremely hungry and craving La Cremeria ice cream...how i wish, there would be any ice cream delivery at this very 2.08 am....

gua setadi di taman tasik shah alam pada petang yg amat panas..mau kagum nggak??

ber'attire'kan blouse hitam smbil tlupa mmbawa pengikat rmbut, diva terasa amat seksi sekali berada di bawah terik mentari ketika setadi PTE yg didakwa sbg taf sabjek utk sem ini....

ko nmpak x yet setadi??? respek sket boley??? 

yett amat menggemari nota, bliau mmbuat nota yg kemudiannya dicuri oleh diva yang anggun...

dek keseksian melampau yg dialami oleh cik diva di bawah mentari yg semakin hot....yett mmberikan idea yg agak bernas iaitu untuk menyambung perjuangan di librari intec.....sungguh tuntas idea anda...hug hug...

few minutes later.....kedatangan kami disambut meriah oleh rakan2....hnya kaum yg beriman sahaja mmpu mndengar paluan kompang ketika kami dtg.....

kerjasama yang erat telah ditunjukkan oleh semua pihak...aku terharu kpd mereka yang sudi mmbantu memahamkan aku apa itu back wash/ washback...

beautifully from left...diva cherry, brudabear, yett and alia...x in d pic...aziz pervert yg pemalu n syamimi yang t-rezz

9 comments:

ubey said...

hohoho. manis ye kamu

etiey said...

lorh..stat sem br suda?..

qieynah said...

motif cik ubai memaniskan saya????
to etiey....mana ada...ni dah akhir sem....dah start cuti dah kakak...

p.a.n.a ★ ちゃん said...

ko la penyelamat statisttic ak kina!!
syukran jaziilan ya ustazah!!
ak cinta kao!!
maukah ko menjadi ratu hatiku?hohoho

qieynah said...

uhhuuu...thanx jgak sama loh....xder ko, tntu aku xjwab paper last sem....ko buat aku btul2 studi mlm tu....aku sudi jadi ratu idopmu, nmun kalu lelaki idamanku yg ofer, tntu aku lagee bahagia...

p.a.n.a ★ ちゃん said...

abes tu yg ko p tasik ngn yat tu watpe lak?
paper setimbun atas meja
takkan sekodeng maksiat?
kat lib?sekodeng abg lib??

qieynah said...

memangla setadi, tp mase setadi sama kamu secara online, tetiba kurasakan bahawa aku btul2 mnggunakan teknologi di jalan yg benar...ngeh???? abg lib ada sorang je yg skodengable....yg lain hampeh....nti aku usya nama dia....ngeh3....ko bila nk ke jepun?

p.a.n.a ★ ちゃん said...

bape byk kali da ko tnye ak bile p..
nape?tak sanggop melepaskan ak yg hot ini?

tula..laen kali ikot perbuatan ak..
menggunakan tenet ke jalan diredhai Allah..amin..

qieynah said...

xsanggup2...ngn sape lagi aku nk berchenta kalo bukan dgn kamo...wawawa....insyaAllah, selepas ini, intenet hnya digunakan di jalan yg diredhai ALlah