siapakah guru?

mereka yang mampu merubah fikiran orang lain tanpa perlu paksaan.

Sunday, November 9, 2008

anehnya jantan zaman skarang

things got crapped nowadays...

last nite i got one message from this no..017935*&^#, he said his name is rosli...
huhuhuhu, from kuantan...his message appeared like this......"hi nana, nama saya rosli dari kuantan, awak ni cantik la, buleh x kita kapel?"
i was like, heck....where did this kind of bastard ppl noes my no? but i got no credit so i didnt reply it...but things go wrongly when once again on diz very morning, (dat i tot supposedly to be the blessed morning ever), dat crap does mesaging me again..."hai awak, jom kapel". this time i was like, fuck.....y over the million gurls in msia, i m d one punished wit this? adui, lain yang aku nak, lain yang aku dapat.....

still craving for new henfon.....

3 comments:

ubey said...

hahahahhhhaaa. fiwitttt. peminat sial

Ms. Sleepyhead said...

weh..weh..terime je sudeyh..tak pun ko bg statement..

"saye ni maintenance tinggi~..klu mampu jom kapel!!"..

ko jugak yg untung..hoho..aku bleh tumpang sekaki kan..ngagagagagga~

hoit..bila nak letak list blog aku kat list ko tu??

qieynah said...

to asz : kjap2, nti aku ltak lam list....sengal tol kan? how i wish dia yg kata " hye, jom kapel, saya belikan bmw untuk awak...."

to ubey : bengom mu, buat gapo pminat gitu..lainla kalu mu yg minat aku..hahaha