siapakah guru?

mereka yang mampu merubah fikiran orang lain tanpa perlu paksaan.

Thursday, November 12, 2009

hey perempuan!

hari ni aku masih boleh panggil ko perempuan, tp aku tak sure sampai bila
mungkin esok atau lusa aku akan start panggil ko bitch kalau sikap terhadap aku tak berubah!
bila bermasalah, pandai merengek minta tolong...
sekarang dah up sket, ada hati nak pandang orang lain sekecil2 umat
sampai bertanya khabar pon dituduh penyibuk!!!

dah itu aje, kang ramai lak yang cucuk nak tanya siapa sebenarnya ko ni!
malas nak layan!
mula-mula memang kecik ati ngan kamu yang anggun, tapi sekarang ianya lebih kepada konsep
'orang tak nak kawan, buat ape terhegeh-hegeh kan?'

sekian, wasalam! OLE!!! * tiru gaya nabil dalam movie pisau cukur

4 comments:

MOMOSHIRO JASZ said...

mmg marah nie.... cool... peace..... ehehhee

qieynah said...

hohohoho, momoshiro membaca belog saya! time kasih!!! peace no war too

cekyam said...

muahaha. panggil saja bitch. aku rase die suke dowk. haha~ kuang ajaq btoi. suke ati jek wat hal ngan member aku yg sorg ni. hu~

qieynah said...

hahaha, jangan emo cekyam. bak kata ana "jgn letakkan diri kita serendah dia"....
aku dah tak emo lepas tengok citer pisau cukur,huhuhuhu