siapakah guru?

mereka yang mampu merubah fikiran orang lain tanpa perlu paksaan.

Wednesday, July 22, 2009

eh awak....

saya xkesah apa feeling awak kat saya:

~marah
~segan
~benci
~rendah diri
~or wat eva perasaan

saya tak suke awak asek bertanya perihal saya dari orang lain. xsuke3( smbil buat cam iklan kanak-kanak lam tivi-amek ko aku terlalu marah smpai eja tv macam tu). Saya bukan glemer sangat sampai semua orang kat fakulti kita tau saya ni siapa..tp kenapa mesti sok sek sok sek tnya itu ini pasal saya dari kawan-kawan saya??? saya rimas tau tak?

awak banyak tanya pasal saya, buat orang pikir bukan-bukan pasal kita. kenapa awak tak datang je dan berterus terang serta tanya saya sendiri pasal saya??? kenapa nak libatkan orang lain?? claim diri awak tu berani, pikir think out of the box, up la sangat punya otak cam mat saleh, tp prung prang pung pang....cakap blakang jugak kan???

biarpun ada orang cakap itu tanda awak rindu saya, tapi xpayahla nak jadi pengecut kot.
biarpun ada orang cakap awak malu dengan saya, saya xpernah makan orang.
biarpun ada orang cakap itu tanda awak memerlukan saya, tp saya tetap tak nampak rasional awak soal siasat kawan-kawan saya..

dah itu je, saya juz nak cakap memang saya xsuke perbuatan awak....jangan buat saya tak suke awak...beware, saya tau nama ibu awak (ayat ugut nak santau orang)

7 comments:

p.a.n.a ★ ちゃん said...

sekali lagi, terdiri dr bdk faculty kite..

ak tny psl ko kat nad je..
ak tnye 'kina tak dtg maen bball ke?'

qieynah said...

haha, apesal...terasa ke??? silakan terasa...hahaha

p.a.n.a ★ ちゃん said...

mestila terasa..T__T

destesti ialah word verify ko utk ari ni

Jack-O said...

haa.. cube ko teka name ma aku sape. huhuu~

note: anda, mlm td sy trtdo dgn ym maseh on9. maka tdk dtg ke teratak usang si ana. ya ampun bangat..

qieynah said...

nama ma ko tiada lam perkhidmatan..eh2, tiada dalam kotak ingatan maksud aku....rohani ek??? ala, aku xsure nama ma ko, maka bukan ko la org yg dimaksudkan...

kenapa pana nak terasa???

alang said...

uik. Ko ada secret admire eh. huhu. Apa kata ko g tanya dia direct apasal nak tahu sgt pasal ko. Kan ke senang. Apa! malu? Ler, bukan budak tu nak makan ko pun. Hehe. :P

qieynah said...

sengal la ko zaim....mana ada secret ad...bunoh kang....xder kije aku nak malu xtentu pasal. jenis aku ni, mana ada secret admires, secret recipe ada la