siapakah guru?

mereka yang mampu merubah fikiran orang lain tanpa perlu paksaan.

Thursday, May 12, 2011

yadayadayada

inibelogsaya,sukehatisayanaktulisapaapapunkaukisahapa?

Hello,

Hari ini merupakan hari dimana kisah hidupku sebagai pelajar fakulti pendidikan di UiTM meniti detik detik akhirnya. Perasaan ku bercampur baur kerana aku tidak dapat membayangkan keseronokan jenis apakah yang bakal aku perolehi di alam perkerjaan nanti. Aku juga tidak dapat membayangkan sejauh manakah kisah sedihku berlangsung demi hakikat sebuah perpisahan dalam sebuah ikatan kasih sayang kawan kawan dan sahabat di sini.


Sila muntah hijau yang berketul2!


Hari ini sungguh bosan kerana agenda 'finishing school program' pada hari ini adalah untuk menyiapkan resume. Hello, macam la kat Microsoft Word tu takde template yang kau boleh tiru bulat? Tips2 pun macam cliche and nothing new to be learnt. Come on, world is moving faster, everyone can possibly google from the internet for the tips, etiquette and apa-apa je la.....nak download video 3gp format pon boleh, takkan setakat nak tulis resume pon kena undergo kursus sehari suntuk kot....


I am a boring person.

I dont enjoy courses and whatsoever LDK that involve me to wear baju kurung and listen to the talks.....


see? I am boring.......that is the only reason why this entry is being posted! No other reasons.....

100 comments:

Maik said...

Hallo bin gerade auf der Durchreise, bin dabei auf Deinen Blog gestoßen und wollte mal einen schönen Gruß da lassen. Ich würde mich freuen, wenn ich euch auch auf meiner Seite sparego - Strompreisvergleich begrüßen darf.

Anonymous said...

Have you ever wondered what a Mormon is?

http://letstalkmormons.blogspot.com/

chic Gucci shirts said...

cherry ??good thing!

Uncle Lee said...

Hi Qieynah, interesting name or callign you have. And I love your header 'bowl of cherries'. Very nice.
I don't think you are a boring person....its just that its not your kind of subject, or people.
You look an interesting person.....

Anyway, you live as how you want to live. Our life is not a dress rehearsal. We only get to play one round.
Live your life with no excuses, love with no regrets....have fun, and keep a song in your heart.
Lee.

Nikki said...

Hey..your blog is very amazing, I love to visit everyday..
Don't forget to visit my blog too DigitalCamerasReview.us
Thank you :)

hafiz-ahmad said...

selamat datang ke dunia sebenar (
alam pekerjaan).

Sam said...

i am very impressed from ur blog, please kindly add my newly created blog as below:

http://nptvs.blogspot.com/
http://kantipur-sam.blogspot.com/
http://human-health100.blogspot.com/
http://np-girl.blogspot.com/

cryclown said...

langkah ke hadapan, n kadang2 jangan lupa tengok belakang:)

mnhisyam said...

suka baca...
:)

best la cerita kamu...cam kisah silam diri saya sendiri..tapi tak terluah dek kata2...huhuhuhu

Hasdin said...

betul-betul..apu semua boleh kita tulikan.. .http://mykampong-hasdin.blogspot.com/2011/06/tragedi.html

Pedro Garcia Millan said...

HERE'S A DIFFERENT KIND OF REALITY IN THE U.S.A. THAT PEOPLE TURN A BLIND EYE TO BUT AFFECTS THEM DAILY AND WILL EVENTUALLY KILL SOCIETY AS YOU & I BOTH KNOW IT UNLESS WE STAND UP & STOP THEM!
===========================================

***PART 1

THE U.S. CITIZENS HAVE THEIR BRAINS SCRAMBLED VIA FLUORIDE IN THE WATER & ALL THE ASPERTAME THEY CONSUME IN POP DRINKS, BUT THERE IS MORE.....

You see, Bush Sr., & Jr., Clinton, Reagan, Carter, Obama, Ford...ALL these presidents are in what is dubbed a SECRET SOCIETY called The Moloch Axis Demoniacs (i coined the phrase myself...Dr. A.P. and i don't use my full name because WHO knows WHAT sinister crap they'd do to me IF they found out?) or M.A.D. for short.

These people, and there’s obviously more of them (Cheney, Rumsfeld etc.) than the ones mentioned, control KEY positions not just in government, business, finance, society etc. They not only perpetuate what will keep them in power today, but take steps to GRADUALLY erode MORAL, SOCIAL and FAMILY VALUES in society. This degradation is so gradual that it's like hair loss! You see it ever so slowly and you have to be a keen eye to boot!

For example, women in the workforce...they go to work so WHO takes care of the kids? Some goofs getting minimum wage who could care less about those kids. Family split apart because NOW both parents work and the cost of life itself purposely increased to perpetuate this separation. Kids grow up with NO moral/social/family values. Repeat this a few generations and before you know it, you have mindless zombies that don't know RIGHT from WRONG! The masses will be easily programmable to get in debt, and be anti-Christ-like etc. Add ASPERTAME, Fluoride in tap water, MSG and genetically modified foodstuffs to the mix and the process expands both rapidly & exponentially.

Also, the coming mark of the beast 666. Remember HOW it all used to be ca$h only? Then they introduced checks, then credit cards to get yourself in serious financial troubles, then ATM cards, and now that STUPID SWIPE-PASS card. What is the purpose of all this? To get people broken down enough and stupid enough through putting FLUORIDE in the drinking water and ASPERTAME in soda drinks/pop cans so we ALL can accept the 666 chip. So NOBODY can buy or sell or own ANYTHING lest he has the mark of the beast (anti-Christ) which is 666.

I can go on for days & days as to the subtleties and more examples but i think you all SEE the points i make here. It's all SUBTLE and GRADUAL negative changes day in & day out that these M.A.D. demons (because they are demonic and have placed their trust in demons in exchange for their souls and material possessions here on earth) are passing into laws in Canada, USA, UK, SPAIN, FRANCE etc.

adi said...

hi, Iam from Indonesia. salam kenal.kalau bosan, kenapa ngga bikin cerpen (certia pendek) atau mungkin olahraga. biar fresh gitu....

cityiklan said...

Get Free Dofollow Linkback From Us!

Cityiklan
Iklancoffee
andaforex
iklan percuma Online Malaysia

manajanjimu said...

Tengok cerita u ni bukan nya rasa nak muntah hijau berketul2 tapi rasanya nak warn u kerak api neraka nak disumbat kekerongkong u tu.....berketol2.

Orang yg atitud macam ni awal2 lagi dalam laknat Allah dan perut u itu dah penuh dgn syaitan berjutaaa2.......
< inibelogsaya,sukehatisayanaktulisapaapapunkaukisahapa?>
Jgn silap ini belog terbuka, sukaakulaapaakunakmengomenkaupeduliapa?
Sebab tu aku tak heran u nak telanjangkah nak leggingkah... sebab u dah pilih neraka...memang pun u ada hak...hak nak masuk neraka ada kat u ... mutlak ! ALLAH BAGI SEMUA ORANG BEBAS PILI....H NAK MASUK SYURGA ATAU NAK MASUK NERAKA..... ALLAH TAK RUGI APA TAK UNTUNG APA....HARTA PUNYA DIA TU TAK LARAT NAK BILANG.....................RELAX.........! awak TU MAI MANA ? CIPTA DIRI SENDIRI KOT? PASAI APA JADI BETINA...? PASAI APA KENA MASUK U PULAK BARU NAK PANDAI? AWAT ORANG LAIN SEMUA BODOH....?
Tu la .......pasai mengaji tak berkat, ilmu tak ada cahaya.........niat tak elok nak cari kerja standard....niat tu haram! Tak betol tak sah.......
Yang nak ubah seseroang tu bukan guru saja....tapi hati kita tu mau betul dulu...... lagi satu doktrin atau wacana/ilmu mestilah juga yang betul dari yang MAHABETUL.....KALAU ADA TIGA NI MESTI BERUBAH...TAK PAYAH PAKSA2...TAK ADA PAKSAAN....BEBAS ! SUKARELA.........
AKU KATA NI BUKAN TUJU KAT awak SANGAT, PASAI awak TAK BOLEH MASUK DAH....awal DAH SAIN MASUK NERAKA, TAPI untuk...SEMUA ORANG LAIN BIAR TERBUKA SIKIT...JANGAN PERASAAN KEDIRI/EGO YANG HINA CIPUT DIBUMI ALLAH YANG MAHALUAS DIDALAM ANGKASARAYA YANG TERAMAT2 LUASNYA INI........ MANA ADA SIAPA YANG BOLEH TUNGKAT LANGIT DAN KEKAL DIDUNIA...MESTI TUA DAN MAPUS JUGA SATU HARI TAK AWAL LEWAT...TU SAJA. ‘katakanyang benarwalaupunpahit’

cityiklan said...

Salam Ramadhan Daripada

Cityiklan
Iklancoffee
andaforex
iklan percuma Online Malaysia

A.R. Rizal said...

see my blog:
http://www.takatanantakana.blogspot.com/

zulfizan said...

nice article :)

cemomoi said...

bersua muka tidak, tapi tetap setia; beramah-tamah tidak, tapi tetap mesra; bersenda ikut suka jee, tak tau plak ada yang terasa; mengomen macam le hebat, tak prasan rakan rasa kena sebat; duhai sahabat duhai pelawat, kususun ruas jari yang karat, mohon ampun ke hadrat, agar kita semua beroleh rahmat, Allah limpahi dengan berkat

MAAC said...

I was very encouraged to find this site. I wanted to thank you for this special read. I definitely savored every little bit of it and I have bookmarked you to check out new stuff you post.
Animation courses

pityme40 said...

positive thinking....jangan pandai komen aje???

Interior Designers said...

Good efforts. All the best for future posts. I have bookmarked you. Well done. I read and like this post. Thanks.

Low Rental GTA Furnace said...

Thanks for showing up such fabulous information. I have bookmarked you and will remain in line with your new posts. I like this post, keep writing and give informative post...!

Massage Bed Toronto said...

The post is very informative. It is a pleasure reading it. I have also bookmarked you for checking out new posts.

Solar Panel Brampton said...

Thanks for writing in such an encouraging post. I had a glimpse of it and couldn’t stop reading till I finished. I have already bookmarked you.

Jumping Castles GTA said...

The post is handsomely written. I have bookmarked you for keeping abreast with your new posts.

Veterinarians in Mississauga said...

It is a pleasure going through your post. I have bookmarked you to check out new stuff from your side.

Spa toronto said...

A very well-written post. I read and liked the post and have also bookmarked you. All the best for future endeavors.

Akhsa Nant said...

tetap semangat ea teman....follow me back...

n juga jangan lupa isi buku tamunya ea ea ea ea.....^_^

MAdden said...

Go to icarrly-madden.blogspot.com

I-k2 IsT said...

alam baru dalam hidup :) hope u sukses kak ;)

I am...izuan said...

hahahaha.....muntah ber ketul2 kuar..tapi bukan hijau...keluar hitam merah..hahahahaha....

just follow this blog...harap dpt follow balek my blog yg fresh lg tu..

kalau u update slalau i akan slalu singgah

hafiz_ahmad said...

semoga dapat pekerjaan yang secocok di hati

jerrys said...

nice

sesumpahmerah said...

salam buat bakal cikgu...

Anggara46 said...

nice article

http://yopieanggara.blogspot.com/2011/09/update-info-gempa-otomatis-via-facebook.html

Mas Ikhwal said...

saya hanya ingin Anda tetap bersemangat dalam menghadapi hidup ini. Tuhan selalu bersama kita. amin

morange said...

True Religion jeans outlet
True Religion outlet
True Religion
True Religion
true religion men coat
true religion men jean clothes
chaussures pas cher
true religion men jeans
true religion mens short jeans
true religion men short T shirt
true religion womens oat
true religion womens jean skirt
sac louis vuitton
true religion womens jeans
true religion womens seven jeans
true religion womens short jeans
nike free 5.0 v4 running
nike free run shoes
Sacs Louis Vuitton
jeans pas cher
true religion brand jeans outlet
true religion outlet

cinnamon.com said...

Assalamualaikum, salam kenal :)

Pokeh Busu said...

Kalau kau tak ada keja lagi boleh la keja dengan aku jadi amah.

Wahyudi Blog ! said...

Blogwalking for today... ^^
Wahyudi Blog

Anonymous said...

mmg belog ko,suka ko nak tulis apa,mcm belagak bunyi ko ni...(refer ayat pertama)

siti nor fadhila said...

singgah n follow...:)

Pour partager ma marque de mode said...

Wedding Dresses
Bridesmaid Dresses
Prom Dresses
Quinceanera Dresses
Discount Wedding Dresses
Maggie Sottero Wedding Dresses
Pronovias Wedding Dresses
Bridal Dresses New
Bridal Veils
Bridesmaid Dresses
Alfred Angelo Bridal Dresses
Allure Bridal Dresses
Bonny Bridal Dresses

marsella said...

Happy New Year 2012.. Nice blog.. Thank you for sharing the information.. Great Job.. Bravo....!!!!!

darmayoga said...

Good Post.. I like the blog so much..

Penyelamat Dunia said...

suka baca kisah ni...

Kita sebagai jiran tetangga digalakkan untuk saling ziarah menziarahi.. huhu..
Jom masuk blog saya. Ada post terbaru bertajuk Realiti Betul Perempuan dan Duit

Pokemon Master said...

good post, wish you not to be bored again :)

1001jurus.blogspot.com

ijant said...

nice content..visit my site too..

furqan said...

When you cry you feel warmth of your tears.cry without voice is the best type of emotion shedding.

Anonymous said...

http://gujjusthoughts.blogspot.com/

Anonymous said...

http://gujjusthoughts.blogspot.com/

iffakmar said...

hey! hope u had a good day! check out my blog i have some unique accessories for sale if you're interested :)

Nasrullah Idris said...

Buatlah angka 2 berukuran 20 cm x 20 cm. Buatlah angka 3 berukuran 10 cm x 10 cm. Keduanya bergandengan.

Tanyalah siswa SD kelas I (tanpa menghrapkan jawaban) : "Mana yang lebih besar?"

Meskipun tidak dijawab, mereka secara diam-diam akan berpikir. Dalam berpikir itulah, wawasannya bertambah.

Itulah sosok guru yang dimaksud di atas, yaitu merangsang berpikir secara halus.

Wasalam,

Nasrullah Idris
http://www.facebook.com/nasrullahidris.0081929784

Anonymous said...

supra shoes
authenti prada shoes
2012 beats by dr dre
beats by dr dre headphones
beats by dr dre 2012
authentic beats by dr dre
authentic dr dre beats
beats by dr dre headphones
dr dre beats studio
dr dre beats 2012
2012 dr dre beats
authentic pradabags
prada handbags outlet
prada bags
Prada handbags
Prada handbags
nike dunks high
nike dunks
red nike dunks high

Anonymous said...

kejap bertudung..kejap seksi...aduhai..seksa..

Rakan Blog said...

Para bloggers yg kiut miut semua....apa kata share N3 u olls kat web niRakanBlog . Meningkatkan trafik dan follower blog u olls.Rangkaian bloggers Malaysia.TERHANGAT DAN SEGAR DARI LADANG....hehehehe

bfggds said...

Its components of preserving the tactic Nike Air Max 90 cozy and consuming water resistance made it game for skiing purpose. The fleece lining kept their tactic cozy even inside the unpressurized zones. By 1960, Onitsuka Tiger Shoes surfers in inclusion for the swimmers began preferring it to retain on their personal cozy the instant they have been not in water. Slowly, Monster Headphones it started to appear to be critically well-known between the South Californian swimmers and surfers who made the entry of Uggs within your path using the Hollywood instead a smooth one

faeza eighteverlens said...

amboii ramai nyer "komentar" yg promot blog memasing..hehe..ehh lupe nk tegur empunya blogg..Nice reading here..Lepas nie jadi cekgu laa yer..Moga menjadi cikgu yg baik..erkk ok sy tahu ayat saya skema..tp iklas nie ckp..Happy2 laa di alam perkerjaan nnt :)

Anonymous said...

FOREX
TRADING FOREX
TRADING GOLD
BEST BROKER FOREX
IKOFX
BELAJAR FOREX

Anonymous said...

Trading Forex adalah Bisnis yang dapat memperoleh keuntungan Besar dan juga Resikonya juga Besar.. maka dari itu sebelum Terjun di dalam bisnis Trading Forex Belajar Trading forex sangat di anjurkan bagi Pemula.. untuk Trading Forex bagi pemula tidak di butuhkan dana besar .. karena dengan dana minim $100 saja sudah bisa Trading forex di IB IKOFX di IKOFX, untuk Broker Forex Online banyak bertebaran di luar sana yang kadang memberikan banyak Bonus Forex tapi hati2 dalam memilih broker forex saat ini karena banyak Broker gulung tikar makanya pilihlah Best Broker Forex , untuk pemula belajarlah Trik Forex bisa melalui forum forex atau bisa mengikuti seminar , dalam forex ada banyak strategi trading forex mulai dari Scalping yang istilahnya Forex Scalping , Heging , martil, ada yang menggunakan RoboT Trading atau yang di kenal dengan Robot Forex atau Best Expert Advisor banyak sekali macamnya.. tapi untuk strategi dalam Trading harap disesuaikan dengan Broker Forex nya karena kadang ada broker yg melarang Trik tertentu.. biasanya ada dalam agrement .. untuk macam yang di tradingkan mulai dari mata uang ada juga Trading Gold untuk Spread biasanya bervariasi ada yang fix spread ada ECN tapi untuk Trader pemula pilihlah yang Broker Low Spread dan fix spread

Test Papers said...

TestKiller
CertKiller
Exam Questions
Test Papers
Exam Dumps

Anonymous said...

WAZZUB
Ați auzit probabil de wazzub compania care își propune să devină asemenea precum google,facebook,twiter .Acum wazzub are înscriși peste 6 milioane de membri,beneficiează și tu de avantajele care le oferă această companie nu uita totul este gatuit,nu ai nimic de cumpărat,nimic de vînzare nu țise cere să faci ceva pentu a păstra contul tău, nu este scam.Înscriete la acest link http://signup.wazzub.info/?lrRef=42f422de pentru a beficia de homepage-ul tău,filme,jocuri,știri și multe altele.Este o șansă unică nu o rata.Puteți cîștiga deasemenea puncte dealfactor cu care puteți achiziționa anumite produse gratuit.

toko bunga online mutiara indah florist said...

http://mutiarabunga.blogspot.com

Faraz said...

Hari ini sungguh bosan kerana agenda 'finishing school program' pada hari ini adalah untuk menyiapkan resume.

mabasolo said...

Assalamu’alaikum wr wb
Minat belajar bahasa arab dan memperdalam ilmu agama Islam dan tentunya dengan biaya yang sangat ringan bahkan gratis, disini tempatnya dan yang lebih menarik tersedia 10 beasiswa ke Madinah dan 10 ke Qosim Saudi
http://maba-solo.blogspot.com/

cerita-kita said...

mau punya pohon dolar,,, kunjungi www.kangkau.blogspot.com

Hofiz Achoson said...

first time lalu kat blog ni... inspiring :) singgah la kat blog saya untuk share some idea might be...

m khairul nizam said...

:-) :-) :-)
Singgah dari mknace unlimited
Terbaeekkk!!!!

daisybredille said...

test

shamfariz said...

salam..singgah sebentar di blog ini...

http://shamfariz.blogspot.com

Arpanet.MS said...

i am glad to see this website thanks for sharing
PLEASE VISIT MINE HERE

ArpanetSoft.Com - Website for Blog, Forum, Poll and Free Submit Url
Blogs | ArpanetSoft.Com
Forums | ArpanetSoft.Com
Polls | ArpanetSoft.Com
Add View Links | ArpanetSoft.Com

http://www.arpanetsoft.com
Thanks,

B2M said...

KESAH PENGHINAAN TERHADAP MASJID AL SOLEHIN DAN AHLI KHARIAHNYA DIKULAIJAYA
www.karamsingwali.blogspot.com

Hana said...

nice entry haha :) janggan lupa singgah http://hanascribble.blogspot.com/

Kristanto Alief .A said...

Good job...
salam sukses untuk anda.
Follow me..
http://scorpionkris.blogspot.com/

nur ezqy said...

Salam...menjemput anda ke

http://lace-rose-murah.blogspot.com/2012/07/1-or-2-rows-3d-roses-lace.html

1 & 2 Row Lace Rose dijual dengan harga RM 4.50 dan RM 9.00 / meter sempena pembukaan online shop saya

me said...

buat kamu yang berjiwa petualang..
kuis dari Kementrian Kebudayaan dan Pariwisata,
klik aja http://id.indonesia.travel/quiz/index.php?fuid=1057893800

Anonymous said...

you wont feel the real situation with you tube.. at least when you have to undergo some mock interview u will feel the interview mood there.. moral tak baik kutuk kursus yang orang susah-susah buat utk kebaikan kita..

Toko Susu said...

Toko susu : A great post. Thank you.

anemy said...

Keren ni Blog.

Kunjungi Blog ane juga ya, Nie Alamtnya: www.anemy-congot.blogspot.com

High School Diploma Online said...

I’m glad I found this site. I have read your article and found it to be very useful especially for people who are not sure of which path to take. In life, we need to constantly be motivated. We have to motivate ourselves as well as others to keep us from feeling worthless. In this world there are so many things to think about and sometimes stress gets in the way and we end up losing faith in ourselves. But if you will follow the rules of motivation, it will surely be your number one best friend for it will guide you along the way. I hope to read some more of your tips and thanks for sharing your thoughts.

Saad ali said...


I definitely enjoying every little bit of it and I have you bookmarked to check out new
stuff you post."
Real Estate Publicity
Multimedia Presentation
Corporate Presentation
3D Images

goa escorts said...

Nice blog i have bookmarked your blog for future use.

basikal said...

nice...chOmel...hehehe

tahir sumar said...

Free Bollywood hot News, Bollywood Top Hot Actress and Hot Desi Girls Beautiful hot Pictures.
hotentertainnews.blogspot.com

Bali Hotels said...

Travel to Bali is very good to booking from Indonesia Bali Hotels Accommodation.

You will find something natural around the Bali Luxury Hotels in Bali island. Exploring the island of Bali, and Best deal of

Bali Resorts. Check also special deals on

Bali Hotels

Hotels Kuta Bali

Seminyak Hotels

Legian Hotels ,

Nusa Dua Hotels

Nusa Lembongan Hotels

Bandung Hotels

Ubud Hotels

and Sanur Beach Hotel

Or if you want to get holiday in Phuket, you can book from Phuket Hotel , Patong Hotels booking online, thanks.

Turkey Istanbul Hotels.

tahir sumar said...

Most Popular and Famous Vehicles, Latest Speed Cars, Sports Cars Info and Pictures.
worldlatestvehicles.blogspot.com

Phạm Bảo said...

Hi there!Nice to get to know, now I'm a moderator for one of her social networking sites with healthy content.Invites you to visit offline.
- What about the family of a people Dòng Họ Người Việt
- Huge trade center NEW VUI &
- Entertainment Center Diễn Đàn Xổ Số - Lô Gan - Xổ Số Miền Bắc - Kết quả Xổ Số - Diễn Đàn Xổ Số Vui
- University of reputation Cao đẳng nghề
- Floors welcome Christmas music x3club

Would be very happy if you visit the store offline. Wishing you happiness in life

Mike said...

nice post

adeel said...

i did not understand because not in english

Rehan Ahmed said...

Most Expensive Cars in the World, Top Concept Cars, Top Strange Vehicles in the World and Car latest hot top Wallpapers
worldlatestvehicles.blogspot.com

zahid ahmed said...

Many of the Online Jobs and Online Earning System in internet online Business, but here is a best and legit online earning systems with life time opportunity.
www.jobzcorner.com

zahid ahmed said...

Many of the Online Jobs and Online Earning System in internet online Business, but here is a best and legit online earning systems with life time opportunity.
www.jobzcorner.com

Heri Susanto said...

join now http://goo.gl/sgKdm ,, n untuk panduannya bisa di lihat disini http://bit.ly/12nmtXF or www.kangkau.blogspot.com

azhan said...

Good luck... Cabaran akan datang lebih hebat. Lebih kuat kita berdiri teguh, lebih lebih hebat diri kita menempuh semua cabaran.

Saidina

shafique said...

Internet Users have very big Good News, Now you can earn with Just Share an add or picture on Facebook, Facebook is the Most popular Website in the World and you can make unlimited income with Just Facebook Posting Program.
Genuines Works of Data Entry, Facebook Posting, Copy Pasting, Add Posting, Clicking, Web Surfing, Website Visiting, Article Sharing, Data Sharing, Google Business Plan and Much More Business Plans.
www.jobzcorner.com

hamad uzair said...

World Most popular Upcoming Latest cars and vehicles, Latest Mazda Models, Racing Cars, International Sport Cars, Concept Cars, PS-Pod, Strange Vehicles, Nissan, Royce Corniche, Ford Concept Cars, Strange Vehicles, Mercedes and More Sport Cars and Vehicles with Pictures and Info
WorldLatestVehicles.com

hammad sohail said...

Forex Affaris.. Latest Currency news updates, latest forex trading business updates, trading updates, forex trading latest news, forex brokers directory, forex brokers list, Dollars news affairs, Stock Markets, stock market news, stock market analysis, technology news, international forex markets, international forex business news and all updates about Forex Trading
ForexAffairs.Com

ملابس كاجوال said...

ملابس شباب
ملابس كاجوال
ملابس شباب
ملابس كاجول
ملابس الرجال
ملابس رجال

Variasi 53 said...

Ijin berkunjung ke blog nya ...


Variasi 53
Variasi Motor dan Racing Parts Motor

Anonymous said...

Terima kasih admin, atas perkongsian post ini :)
Cara dapat $$$ dengan handfon anda