siapakah guru?

mereka yang mampu merubah fikiran orang lain tanpa perlu paksaan.

Friday, June 12, 2009

entri penuh kesyukuran

mood : sangat hepi

thanx God for all the blessings....
thanx ummi and abah for the prays.....
thanx lecs for the taughts....
thanx frens for the support....

thanx for myself for the efforts....

gumbira amat seyh....result maintain...

mana xgmbira?
kalu ikut kehadiran, PTE subjek aku xlyak amek exam
3 assignments aku xsubmit
1 assignment aku xlengkap...

tp kuasa tuhan, Dia tau aku xleh terima hakikat kalu aku fail
Alhamdulillah.....result sem ni buat aku berazam nk blaja bersungguh2 sem dpan
(cait...azam yang sma dari pre degree ari tu)

tp aku benar2 hepi....
cyes hepi n xpercaya

wlopun hepi...sedih gak ngn subjek lit n media...by madam syahreena...
time kasih la ye puan sbb bagi saya C+ wlaupon saya rasa saya ptut dpt extra mark...
jgn terkejut kalu next time saya plak jadi cikgu anak puan....ehehehehe....i m vengeful...

ps: currently wathching to wwe...

9 comments:

zaim said...

:D
wwe? Apa kaitan benda alah tu ngn result ko? Adeh.

z a w a n i b a d r i said...

congrats2! :)

qieynah said...

to zaim, mmg xder kaitan tp mmg smlm aku tgh nunton wwe...mybe tu yg pengaruh aku nk revenge ngn mdam syahreena...

to wani, thanx...congrats to u too

kAkI_tErlUkA said...

weyh..
congrats k....
aku lae 2mgu final xm...
doakn aku ek..

zaim said...

pergh. dah tukar pic kat YM eh. Amboi2. Saja bagi org jeles eh.hehe. Aku nak g mancing malam nie. Tp kat Klang je la. :P

p.a.n.a ★ ちゃん said...

kuasa Allah tiada sape yg tahu..
miracle gile la..
3esaimen tak submit tu..
kalo ak pon mmg tak caye..
yg C+ plus tu ak caye..hoho

congrats tau!!

word verfy ko is tromot..
mungkin tomok wat cameo kat wwe~

qieynah said...

ala, 3 esaimen itu ialah pte, handball ngan bel....sume dpt b+, bukan ko je xcaye...saya jua tidak mpercayainya, yg c+ mmg aku xpuas ati, aku xpnah kot ponteng kelas bliau, siap kol dia lagi kalu nk dtg lewat 15 minit....

p.a.n.a ★ ちゃん said...

ooo..ak ingtkn 3esaimen for a subject..

die terlalu sukar utk memberi mrkah lebey semase menande esaimen..
hanye org berotak robert frost, rudyad kipling dan goyang panah je yg tau ap yg dia mahu..

qieynah said...

who the hell r they??? shud i give them f(&* shit bout their minded? tensen aku, aku xsuke dpt c+...