siapakah guru?

mereka yang mampu merubah fikiran orang lain tanpa perlu paksaan.

Saturday, June 13, 2009

chenta hatiku abang man

cyes aku dah jatuh hati ngn makhluk tuhan paling seksi...

time tu, aku first time ikut trip ke kenyir

berat hatiku untuk kesana pada mulanya..

terlalu bnyak dugaan buat kami untuk berjumpa...

kira ni cinta pandang pertama, cyes ni first time aku jatuh cinta at the first sight

aku tnye azri, mat li dan juwe, apa nama dia....

dorang ckap..panggil je abang man...nama penuh dia en syed toman...

wjah bahagia penulis bersama chenta hati....

sumpah cinta ini bakal bersemi untuk trip kedua nanti...

6 comments:

alang said...

hehe. Abg man tu single lagi ke? muahaha.

qieynah said...

ntah....ala, zaman skarang..laki orang pon buleh kebas

tomyamfan said...

if only u both get married, how will ur son look alike heh?

haha. nau'zubillah..
cari mnusia la kinah :P

qieynah said...

lor, bakal suami saya adalah mesti mnggemari abang man jugak kot

Nadzrah said...

hahah!!
tp makan sedap ke ikan tu?
besar sgt tu

qieynah said...

toman xbest, kelah best la...